Сережки з котячим оком Corinne (елітна італійська біжутерія)

1 925,00 ₴
В наявності
Артикул
J7934

Розмір: 5 см

Матеріал: латунь із золотим покриттям

Каміння: котяче око

Бренд: SOVRANI

Країна виробник: Італія

Прикраси з котячим оком вважаються, що можуть слугувати символом здатності бачити та розуміти навколишній світ. Котяче око надає сережкам захисну енергетику та відвертає негативну енергію.

Красива біжутерія — поширений спосіб зробити свою зовнішність неординарною і привабливою. Один із найпростіших способів оживити і прикрасити своє вбрання - якісна ювелірна біжутерія з натурального каміння. Вона увійшла в моду з легкої руки Коко Шанель і відтоді жодна жінка не уявляє без неї свого життя. Таким чином, ексклюзивна біжутерія з натуральним камінням — чудовий подарунок для жінки, який здатний внести вишуканість і розкіш навіть у найпростіший образ, підкреслити індивідуальність.

Престижну компанію SOVRANI, що динамічно розвивається, було засновано 1996 року. Компанія молода, але за цей дуже короткий час домоглася великих успіхів, як в Італії, так і за її межами. Всі вироби упаковані у фірмову подарункову упаковку з логотипом SOVRANI і сертифікатом всередині. Ми запевняємо Вас, що продукція задовольнить смак і бажання кожного покупця. Замовляйте елітну біжутерію в магазині ексклюзивних подарунків Elizabeth з безкоштовною доставкою по всій Україні!