Сережки з перламутром та котячим оком Annette (елітна італійська біжутерія)

2 495,00 ₴
В наявності
Артикул
J7904

Розмір: 5 см

Матеріал: латунь із золотим покриттям

Каміння: перламутр, котяче око

Бренд: SOVRANI

Країна виробник: Італія

Ці неймовірно вишукані сережки поєднують в собі два вида природних мінералів - котяче око та перламутр, які вражають своєю природною красою та духовною енергією. Перламутр заслужено входить в топ найпопулярніших мінералів для інкрустації коштовностей. Він подобається внаслідок безлічі переливів, натуральної форми та вишуканості. Вважається, що перламутр володіє магічними властивостями: привертає добробут, достаток, любов. Котяче око надає браслету захисну енергетику та відвертає негативну енергію. Воно може слугувати символом здатності бачити та розуміти навколишній світ.

Красива біжутерія - поширений спосіб зробити свою зовнішність неординарною і привабливою. Один із найпростіших способів оживити і прикрасити своє вбрання - якісна ексклюзивна ювелірна біжутерія з натурального каміння. Вона здатна внести вишуканість і розкіш навіть у найпростіший образ, підкреслити індивідуальність. Вона увійшла в моду з легкої руки Коко Шанель і відтоді жодна жінка не уявляє без неї свого життя. Сережки, намиста, браслети - це вишуканий подарунок жінці на день народження та інші свята.

Престижну компанію SOVRANI, що динамічно розвивається, було засновано 1996 року. Компанія молода, але за цей дуже короткий час домоглася великих успіхів, як в Італії, так і за її межами. Всі вироби упаковані у фірмову подарункову упаковку з логотипом SOVRANI і сертифікатом всередині. Ми запевняємо Вас, що продукція задовольнить смак і бажання кожного покупця. Замовляйте елітний подарунок для жінки в магазині ексклюзивних подарунків Elizabeth з безкоштовною доставкою по всій Україні!