Premium Gold Набір десертних тарілок 22 см

3 600,00 ₴
В наявності
Артикул
790031125-6

Діаметр: 22 см

Матеріал: порцеляна

Бренд: Porcel

Покриття: позолота

Додатково: набір складається з 6 тарілок

Країна виробник: Португалія

Колекція порцелянового посуду Premium Gold вражає своїм оформленням. Порцеляновий посуд у білому кольорі з золотими краями – це витонченість і класика, що зливаються в неперевершений образ елегантності на вашому столі. Білий колір посуду створює атмосферу легкості та бездоганності. Золоті краї, які прикрашають кожен предмет, надають йому розкішного вигляду та підкреслюють його вишуканість. Цей порцеляновий посуд стане відмінним доповненням до будь-якого заходу, будь то вечірній обід, романтична вечеря чи святкове застілля. Він не лише слугуватиме для подавання страв, але й стане чудовим елементом декору вашого столу, який привертає погляди і створює вишукану атмосферу.

Компанія Porcel може запропонувати щось більше, ніж якісну продукцію, вона пропонує концепцію, спосіб життя, натхнення. Porcel - виробляє високоякісний порцеляновий посуд, декоративні предмети і широкий вибір воістину унікальних порцелянових виробів для клієнтів по всьому світу. Процес виробництва Porcel починається шляхом змішування португальської порцеляни і тільки найкращих, найчистіших матеріалів глини, що імпортуються з Ліможа, Франція.

З моменту заснування Porcel, 1987 року, компанія здобула національне та міжнародне визнання за якість своєї продукції, її підхід до вирішення завдань, виклик дизайну та інноваціям, а також за бачення майбутнього. Їхній значний успіх у тому, що вони прагнуть досягти досконалості кожної лінії, ніколи не будучи задоволені малим. Ключ до цього нескінченного процесу вдосконалення полягає в глибокому розумінні, що Porcel пропонує набагато більше, ніж продукт. Щодня триває увага до останніх тенденцій ринку, а також до мінливих побажань і вподобань споживачів, незважаючи на широкий спектр продукції, які Porcel має у своєму розпорядженні. Рік за роком світовий ринок зростає у своєму значенні для Porcel. Досягнувши значних успіхів на ринку Португалії, команда Porcel підняли свої погляди, щоб охопити міжнародні ринки.