Браслет з авантюрином, нефритом та котячим оком SAUVANNE (елітна італійська біжутерія)

Немає у наявності
Артикул
J6150

Розмір:

Матеріал: латунь із золотим покриттям

Каміння: котяче око, авантюрин, нефрит

Бренд: SOVRANI

Країна виробник: Італія

Цей ексклюзивний браслет поєднує в собі потужну комбінацію трьох природних мінералів, створюючи прикрасу, яка вражає своєю красою та енергетикою. Авантюрин символізує успіх, процвітання та позитивні зміни у житті. Він додає браслету вишуканості та елегантності. Нефрит, в свою чергу, відомий своєю спокійною енергією та символізує гармонію та довголіття. Він може бути амулетом для розуміння та внутрішньої гармонії. Котяче око надає браслету захисну енергетику та відвертає негативну енергію. Воно може слугувати символом здатності бачити та розуміти навколишній світ. Браслет з авантюрином, нефритом і котячим оком - це не лише прикраса, а й енергетичний амулет, який вас оточує позитивом та гармонією.

Красива біжутерія - поширений спосіб зробити свою зовнішність неординарною і привабливою. Один із найпростіших способів оживити і прикрасити своє вбрання - якісна ювелірна біжутерія з натурального каміння. Вона здатна внести вишуканість і розкіш навіть у найпростіший кастюм, підкреслити індивідуальність і зробити образ закінченим. Вона увійшла в моду з легкої руки Коко Шанель і відтоді жодна жінка не уявляє без неї свого життя. Сережки, намиста, браслети - дорогі серцю кожної жінки дрібнички, що вносять в образ родзинку.

Престижну компанію SOVRANI, що динамічно розвивається, було засновано 1996 року. Компанія молода, але за цей дуже короткий час домоглася великих успіхів, як в Італії, так і за її межами. Всі вироби упаковані у фірмову подарункову упаковку з логотипом SOVRANI і сертифікатом всередині. Ми запевняємо Вас, що продукція задовольнить смак і бажання кожного покупця.