Набір келихів для вина на 6 персон

14 270,00 ₴
В наявності
Артикул
3358/812

Матеріал: кристалізоване скло (для виготовлення використовують сучасні технології та якісні матеріали, які надають блиск і прозорість, але виріб не містить свинець)

Покриття: золото, платина

Додатково: ручна робота

Бренд: SAME

Країна виробник: Італія

Якість, що забезпечується виробником Same (Італія), не викликає сумнівів. Раніше кришталь був більш блискучим, ніж скло, але в наші дні з якісними матеріалами та сучасними технологіями ми можемо досягти тієї ж якості без свинцю. Це оптимальний варіант для щоденного використання, такий посуд легко миється і довго зберігає свій первісний вигляд. Основні особливості кристалізованого скла:
  • прозорість;
  • вишуканий блиск;
  • висока міцність і твердість;
  • стильний дизайн;
  • чистий і довгий дзвін;
  • довговічність.
Єдина відмінність кристалізованого скла від кришталю полягає лише у відсутності свинцю (кришталь містить 24% свинцю). Італійський бренд Same - це вироби ручної роботи з кристалізованого скла з витонченим, чітко опрацьованим дизайном. Компанія була заснована 1976 року паном Джованні Костолі (Giovanni Costoli). Всі вироби фабрики піддаються спеціальній термічній обробці в комп'ютеризованих печах під найсуворішим контролем фахівців, забезпечуючи таким чином максимальну міцність і зносостійкість.

Даний подарунковий набір келихів для вина  — це розкішний подарунок для ваших друзів, колег або бізнес-партнерів, який вразить своїм якісним виконанням та привабливим дизайном. Замовляйте ексклюзивний та статусний подарунок у магазині елітних подарунків Elizabeth з безкоштовною доставкою по всій Україні!